March 30, 2009

luncajiului.ro va va tine la curent cu stirile despre parcul Lunca Jiului din Craiova

5 raspunsuri

 1. donvali on 05.13.2009 | Link
 2. NU va veni nimeni in acest mare parc ! Este o zona rromana si asa va ramane. De ce zic rromana, de fapt tiganeasca. Bani aruncati aiurea. La stanga Mofleni, la dreapta 8 Mai, de bulevard ce sa mai spun, stim cu totii…Tiganii nu se vor integra niciodata ! Au mai incercat si altii acum vreo 50 de ani si degeaba…tot la bici au ajuns. Sper ca pe lumea cealalta nu vor fi asa de multi tigani, iar daca vor fi nu pe mana cu sefii din politie.

 3. Ioana on 10.24.2009 | Link
 4. Multa lume circotase in tara asta. Pentru orice schimbare care apare rominasi nostri incep prin a da cu gura, cu nu le place, ca nu le convine culoarea,zona de parca poate cineva sa multumeasca pe toata lumea.Orasul asta nu a avut niciodata un primar care sa faca atitea cite a facut Solomon.Eu l-asi propune si pentru functia de premier la cite a facut. El se lupta si cu tiganii din lunca si cu romani inapoiati.

  Sa aveti o zi buna si sa va traiasca Solomon ca mai bun ca el nu cred ca v-a mai gasi Craiova curind.

  Ioana

 5. dragos on 10.25.2009 | Link
 6. Cred ca persoanele care carcotesc nu sunt din craiova si mor de invidie :)))
  Dupa tot ce a facut eu il mai votez inca 3 mandate 🙂
  Cat despre zona da este plina de rromi dar nu cred ca mai avea alte optiuni , chiar nu mai este alta zona in craiova care putea fi exploatata la acest nivel ( restul zonelor de pe laga craiova sunt terenuri private),in plus un rau mare trece pe langa si nu era pus in valoare in nici un fel :). RRomii nu au ce cauta acolo o sa fie plin de camere de luat vederi si gardieni ei nu se simt bine daca nu sunt printre gunoaie(scuze persoanelor de etnie rroma dar asta se vede din afara :P)
  NU mai carcotiti degeaba ca nu aveti ce.
  Pana acum am platit impozite si taxe si nu s-a facut nimik acum ca se face ne plangem ca suntem datori.
  Invatati sa apreciati ce e frumos si sa vah bucurati
  Toata stima si aprecierea domnului primar si echipei sale.Aveti votul meu pana nu o sa mai pot sa dau cu stampila

 7. Ioana on 10.29.2009 | Link
 8. Da, sint de acord cu tine Dragos sa il votati pe Solomon ca cel mai bun primar al acestui oras. Imi pare rau dar nu mai sint in tara ca sa il votez dar sint cu ochii pe tot ce face pentru acest oras si face multe.Sigur ca sint persoane ca nu le place nimic ce face caci sint si oameni fara initiativa, fara gusturi fara …fara …multe.
  Toata stima si aprecierea domnului primar si echipei sale!
  Ioana

 9. Angi on 08.30.2010 | Link
 10. Salve! Am şi eu o întrebare. Am citit într-unul din articolele de pe site despre un bazin olimpic, s-a realizat? Ştiţi ceva?

Leave a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Parcul Lunca Jiului 2009. All Rights Reserved. FreshPress Themes